Een medewerker toevoegen, wijzigen of verwijderen

1. Een medewerker toevoegen

Om een medewerker toe te voegen gaat u naar Admin of Kassa > Agenda-instellingen > Agendabeheer en klikt u op Een agenda toevoegen.

Vervolgens kunt u:
  • de naam van de medewerker invullen (verplicht)
  • een afkorting toevoegen (facultatief - de afkorting verschijnt in uw agenda als er ruimte heeft)
  • een kleur kiezen
  • bepalen of u deze agenda al dan niet wilt aanbieden op het Planity-platform
  • de vaardigheden van de medewerker selecteren (de diensten die zij/hij kan uitvoeren) door de categorieën of de diensten binnen een categorie aan of uit te vinken
  • Een foto toevoegen (facultatief)

❗️Als u wil dat uw klanten online geen afspraken kunnen maken met deze medewerker, vink Deze agenda niet aanbieden op het online reserveringsplatform dan aan.

De nieuwe agenda verschijnt automatisch in de lijst met agenda's.

1. Een medewerker wijzigen of verwijderen
  • Om een agenda te wijzigen klikt u op Wijzigen. Om een agenda te verwijderen klikt u op Verwijderen. Let op, vergeet de afspraken niet te verplaatsen naar een andere agenda/medewerker voordat u een agenda verwijderd.
  • Om de vaardigheden van een medewerker te wijzigen klikt u op Wijzigen, en selecteert of deselecteert u de gewenste vaardigheden.
  • Als de dienst enkel online zichtbaar moet zijn maar niet online boekbaar, dan gaat u naar Admin > Agenda-instellingen > Beheer van diensten > Wijzigen > Zichtbaarheid.
  • Als de dienst online zichtbaar moet zijn, maar niet boekbaar, vink dan Weergegeven maar niet boekbaar aan
  • Als de dienst niet zichtbaar moet zijn op het platform, vink dan Verborgen op het portaal of Overal verborgen aan.