Hoe maak ik een sms-campagne?

1. Ga naar Admin > SMS & e-mails > SMS-campagnes > Een campagne maken.
  1. Kies het type campagne dat u wenst te maken: Eenmalig, Nieuwe klanten, Verjaardag of Inactieve klanten.

1. Kies vervolgens of u de campagne wilt aanpassen op basis van geslacht of andere klant- en marketingspecifieke filters. Er zijn verschillende filters waaruit u kunt kiezen:
    1. Het geslacht
    2. De doelgroep
  2. Specificeer de doelgroep (sms verzenden aan alle klanten die sinds het begin in de salon zijn geweest, klanten die tussen X en X in de salon zijn geweest, of klanten die in de afgelopen X dagen/maanden in uw salon zijn geweest). Klik op De prijs van de campagne inschatten voor een kostenraming.
    Herinnering: 1 sms kost ā‚¬ 0,07 en is gelijk aan 160 tekens.
  3. Een inschatting van de prijs verschijnt rechts in uw scherm. Klik op Volgende om verder te gaan.
  1. In het tekstveld wordt automatisch een directe link naar de Planity-boekingspagina van uw salon geplaatst. Een link in uw sms-bericht vergroot de kans op reserveringen. Vul het bericht naar wens aan en klik op Volgende.
    Let op, als uw sms-bericht meer dan 160 tekens bevat, ontvangt u een nieuwe prijsschatting op de volgende pagina. Wij raden u aan om een bericht van maximaal 160 tekens te maken.
  2. In de voorlaatste stap vult u de naam van de afzender in (salonnaam), kiest u de verzenddatum en klikt u op Volgende. Houd er rekening mee dat het daadwerkelijk versturen van uw campagne enkele ogenblikken kan duren, omdat deze eerst goedgekeurd moet worden door de operator.
  1. Tot slot wordt er een laatste overzicht getoond van uw campagne, dat u goedkeurt door te klikken op De campagneaanvraag versturen.