Een dienst toevoegen, wijzigen of verwijderen

Om een dienst of een dienstcategorie toe te voegen of te beheren gaat u naar Admin > Agenda-instellingen > Beheer van diensten.

Een dienstcategorie toevoegen

Om een nieuwe categorie toe te voegen, klikt u op Een dienstcategorie toevoegen. Vervolgens vult u de naam van de categorie in, een beschrijving (facultatief), kiest u een kleur en klikt u op Opslaan.

Een dienst toevoegen aan een categorie

Nadat uw categorie succesvol is aangemaakt kunt u diensten aan de categorie toevoegen. Om dit te doen:

1. Klikt u op Dienst toevoegen
  1. Vult u de velden in en klikt u rechtsboven op Opslaan
  1. De dienst is nu succesvol toegevoegd aan de categorie. U heeft de altijd de mogelijkheid om deze te dupliceren, wijzigen of verwijderen.

Een pakket toevoegen

Indien u een pakket wenst toe te voegen, bijvoorbeeld voor een kleuring waarbij er sprake is van verschillende etappes binnen de dienst (knippen - kleuren - inwerktijd - wassen/stylen), dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via +32 5058 2424. Zodra een pakket door de klantenservice is aangemaakt, kunt u het pakket zelf beheren, wijzigen of verwijderen.