Een Wifi- of Bluetooth-betaalterminal bestellen, installeren en configureren

De Stripe Bluetooth-betaalterminal (TPE) werkt uitsluitend op een iPad of Android tablet voor klanten die beschikken over de Planity-kassaoptie.

De Stripe Wifi-betaalterminal (TPE) werkt op PC, Mac, iPad en Android tablet voor klanten die beschikken over de Planity-kassaoptie.

Installatie

Om een TPE te installeren dient u deze eerst aan te vragen. Hiervoor gaat u naar Kassa > Betaalterminal > Ontdek de betaalterminal van Planity. U vult uw naam en telefoonnummer in en klikt op Activering aanvragen.

Ons team neemt binnen enkele dagen contact met u op en stuurt u de gewenste betaalterminal per post. De verantwoordelijke salesmedewerker helpt u na ontvangst van de TPE met de installatie en configuratie ervan.

Er bestaan twee soorten betaalterminals:
  1. De Bluetooth-betaalterminal
  1. En de Wifi-betaalterminal

Andere betaalterminals gebruiken

U kunt ervoor kiezen om uitsluitend de Stripe TPE (bluetooth of wifi) te gebruiken voor uw betalingen, of om het gebruik van de Stripe TPE te combineren met een andere TPE. Hiervoor gaat u naar Kassa > Betaalterminal > Instellingen.