Afwezigheden van werknemers: statistieken en exports

Let op: deze functualiteit is enkel te gebruiken indien u beschikt over de Planity Tijdregistratie-optie

Voor een overzicht van de afwezigheden van uw medewerkers gaat u naar Admin > Tijdregistratie > Afwezigheden.

Wij raden u aan om deze gegevens te beveiligen met een toegangscode. Klik hier voor meer informatie over hoe u een toegangscode kunt aanmaken via Planity Pro.

Het overzicht is beschikbaar in de vorm van een maand- en jaaroverzicht. Rechtsboven kiest u het gewenste overzicht door te klikken op Jaar.

U kunt tevens filteren op medewerkers, om indien gewenst enkel de gegevens van één medewerker te raadplegen. Hiervoor klikt u op Filter per medewerker en vinkt u de gewenste medewerkers aan of uit.

Klik op Exporteren om de statistieken te exporteren. Kies e-mailadres waar u de export wenst te ontvangen (of voeg het handmatig toe), en selecteer het formaat (Excel of CSV). Bevestig via het groene vinkje in de rechterbovenhoek. U ontvangt de export direct in uw inbox.