Historie van bulkverwijderingen, waarvoor dient dat?

De knop Historie van bulkverwijderingen kan gebruikt worden om al uw bulkverwijderingen te bekijken, en om eerdere bulkverwijderingen te annuleren. Voor meer informatie over hoe u meerdere producten tegelijkertijd uit uw voorraad kunt verwijderen klikt u hier.

1. Om naar de historie van bulkverwijderingen te gaan klikt u op Kassa > Voorraadbeheer > Voorraadstatus.

1. Klik vervolgens op de knop Historie van bulkverwijderingen.
  1. Er wordt nu een lijst weergegeven met alle eerdere bulkverwijderingen, waarvan u de datum, de tijd en het aantal verwijderde producten kunt inzien. Met de knop Terug kunt u terugkeren naar de vorige pagina, d.w.z. de pagina Voorraadstatus.
  1. Voor meer informatie over een specifieke bulkverwijdering klikt u aan de rechterkant op Details bekijken.
  1. De kolom Product toont de verwijderde producten en productcategorieën, de kolom Verwijderde aantal toont de hoeveelheid verwijderde producten per categorie en per product. Om terug te keren naar de vorige pagina (het overzicht van uw van bulkverwijderingen), klikt u op Terug.
  1. Om een bulkverwijdering te annuleren klikt u op Producten terugplaatsen in de voorraad. Dit kunt u doen vanuit de overzichtspagina Historie van bulkverwijderingen, of door in het overzicht te klikken op Details bekijken en de producten terug te plaatsen vanaf de detailpagina van het verwijderde product.

1. Klik vervolgens op Bevestigen om de producten daadwerkelijk terug te plaatsen in uw voorraad. Om deze handeling te annuleren klikt u op Annuleren. De producten zullen dan niet worden teruggeplaatst.