Hoe maak ik een account aan op Planity?

Bent u beheerder van een kapsalon of schoonheidsinstituut en wenst u uw salon toe te voegen aan het Planity-reserveringsplatform? Klik dan hier en vul het online aanvraagformulier aan. Een Planity-adviseur zal binnen 24 uur contact met u opnemen om u onze oplossingen te presenteren en u te ondersteunen bij het aanmaken van uw bedrijfsaccount.

Bent u consument en wilt u een afspraak maken, maak dan een account aan en boek eenvoudig uw eerste afspraak op het Plantity reserveringsplatform. Zo werkt het:

1. Ga naar Planity.com of download de Planity-app in de Apple Store (iPhone) of Google Play Store (Android), en klik vervolgens rechtsboven op "Inloggen".
  1. Klik onderaan de pagina op "Een account aanmaken".
  1. Vul je telefoonnummer en e-mailadres in, kies een wachtwoord, aanvaard de Algemene Voorwaarden en klik nogmaals op "Een account aanmaken".
  1. Om je account te verifiëren wordt er een verificatiecode toegestuurd via SMS of e-mail. Vul deze code in het lege veld in en klik op "Opslaan".
  1. Nadat je account is aangemaakt en geverifieerd, kun je je eerste online afspraak maken.
    Om te zoeken vul je de naam van de kapsalon, schoonheidsinstituut, barbier, nagelsalon, ... in de zoekbalk in, of zoek je op locatie.
  1. Selecteer de salon naar keuze en klik op "Afspraak maken".
  1. Selecteer de dienst naar keuze en klik op "Kiezen".

1. Selecteer een datum en tijd naar keuze.

1. Om de afspraak definitief te reserveren klik je op "Bevestigen". Je ontvangt automatisch een e-mail met een bevestiging van je afspraak.