Cadeaubonnen verkopen en inwisselen, hoe werkt dat?

Hoe verkoop ik een cadeaubon?

Ga naar Kassa > Incasseren > Nieuwe kassabon > Cadeaubon.

• Vul de klantnaam en klantgegevens in
  • Selecteer de gewenste cadeaubon, en selecteer een medewerker (zodat de omzet op naam van deze medewerker komt te staan)
  • Na betaling wordt een 8-cijferig nummer gegenereerd dat u kunt afdrukken en met de klant kunt delen.

Hoe gebruik ik een cadeaubon?

• Klik bij het afrekenen van de afspraak van uw klant op Cadeaubon.
  • Vul vervolgens het 8-cijferige nummer van de cadeaubon in.
  • Indien het totaalbedrag van de afspraak hoger is dan het te besteden bedrag op de cadeaubon, selecteer dan de gewenste betaalmethode voor het resterende bedrag.
  • Indien het totaalbedrag van de dienst lager is dan het te besteden bedrag op de cadeaubon, dan kan de klant de cadeaubon met het resterende bedrag op een ander moment gebruiken.