Hoe wijzig ik de afsprakenweergave in de Planity-kalender?

Om de weergave van de afspraken in uw agenda te wijzigen gaat u naar Admin > Agenda instellingen > Weergave van afspraken beheren.

Via dit menu kunt u onder andere aangeven of de achtergrondkleur die u aan uw diensten heeft toegewezen bij de afspraak getoond moet worden of niet. U kiest Ja indien u de kleur wilt weergeven in uw agenda, en Nee indien u deze niet wenst weer te geven in de agenda.

U kunt hetzelfde aangeven voor de weergave van de afspraaktijden, klantnaam, dienst en een eventueel kleurrecept of extra notitie. Om dit te doen kiest u Ja of Nee.

Wijzigingen worden in realtime weergegeven in het voorbeeld aan de rechterkant. Om de wijzigingen op te slaan, klikt u rechtsboven op Opslaan.

Als u de volgorde van een of meer afspraakgegevens wilt wijzigen, selecteert u de menuknop (drie kleine lijntjes) van de informatie die u wilt verplaatsen, houdt u deze ingedrukt en sleept u het item naar de gewenste plek. Uw wijzigingen zijn direct zichtbaar in het voorbeeld aan de rechterkant. Om de wijzigingen op te slaan, klikt u rechtsboven op Opslaan.

Om uw wijzigingen te bekijken gaat u terug naar de agenda, door rechtsboven te klikken op Agenda.