De Opnieuw boeken-knop in Planity Pro uitgelegd

Met Opnieuw boeken in uw Planity Pro Agenda kunt u de laatste vijf afspraken van uw klant weergeven.

1. Ga naar de kolom met de medewerker of ruimte naar keuze en selecteer een klant
  2. Klik op Een dienst kiezen, of Een nieuwe afspraak toevoegen
  1. De laatste vijf afspraken die de klant heeft gemaakt worden weergegeven. Enkel de afspraken waarvan de geselecteerde medewerker over de nodige vaardigheden beschikt worden getoond. Dienstpakketten (bijvoorbeeld een kleuring, waarvan de afspraak in uw agenda uit meerdere componenten bestaat; kleur aanbrengen/pauze/wassen/stylen) verschijnen in deze lijst als de betreffende medewerker over de vaardigheden beschikt van minimaal één component van de dienst.

1. Ook worden afspraken weergegeven waarvoor een herhaling (dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks) is ingesteld.
  1. Wanneer u op een van de oude afspraken klikt, worden alle dienstgegevens van deze afspraak automatisch overgenomen in de nieuwe afspraak.