Foto's toevoegen of bewerken

1. Hoe voeg ik foto's toe aan mijn Planity-pagina?
  • Vanaf een computer of een tablet: u kunt uw foto's per e-mail opsturen naar contact@planity.be, samen met de naam en het adres van uw salon.
  • Vanaf een smartphone: download de Planity Pro-app en open het menu (drie streepjes) rechts bovenaan de pagina. Klik op Foto's importeren.

Klik op Camera om de foto's rechtstreeks te maken met uw mobiele telefoon, of klik op Importeren om reeds gemaakte afbeeldingen te uploaden. Let op: enkel foto's in liggend formaat (landscape) worden geaccepteerd. Selecteer de afbeeldingen naar keuze en klik op Klaar (Android) of Toevoegen (iPhone) om de afbeeldingen toe te voegen.

De foto's worden nu geüpload en automatisch doorgestuurd naar de klantenservice voor interne kwaliteitscontrole. Zodra de foto's zijn geaccepteerd of afgewezen, wordt u via uw Planity Pro-account op de hoogte gesteld via het belletje.

1. Afbeeldingen bijsnijden, verwijderen of de volgorde wijzigen

Login op uw Planity Pro account, ga naar Admin > Salon-instellingen > Fotobeheer.