Boekingsknop voor uw Google Bedrijfsprofiel, Instagram & Facebook

Met Planity kunt u een online boekingsknop toevoegen aan uw Google Bedrijfsprofiel, Facebook- en Instagrampagina's. Door op de boekingsknop te klikken via Google, Facebook of Instagram worden uw klanten direct doorverwezen naar de Planity-reserveringspagina van uw salon.

Google Bedrijfsprofiel

De Online boeken-knop wordt automatisch toegevoegd aan uw Google Bedrijfsprofiel (voorheen Google Mijn Bedrijf) en Google Maps pagina's. Om de activering van de Google Online boeken-knop te verifiëren, gaat u naar Admin > Salon-instellingen > Google boekingsknop. Klik hier voor meer informatie.

Facebook en Instagram

In tegenstelling tot de Google boekingsknop, wordt u de Facebook & Instagram-boekingsknop niet automatisch geactiveerd. U kunt de boekingsknop echter in enkele stappen zelf toevoegen. In dit artikel leggen wij dit stap voor stap uit.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)