Hoe maak ik een toegangscode aan?

Om een toegangscode te maken gaat u naar Admin of Kassa > Toegang > Beheer van toegangscodes, en klikt u op Een toegangscode aanmaken.

Vink de categorie(ën) en dienst(en) aan die u wenst te vergrendelen met een toegangscode. In onderstaand voorbeeld zal de toegangscode 1234 worden gevraagd zodra een medewerker een dienst wil toevoegen, een dienst wil wijzigen of toegang wil krijgen tot Admin. Klik rechtsboven op de groene knop om uw toegangscode op te slaan.

De eerste toegangscode is de beheerderscode. Hiermee kunt u toegangscodes beheren en definiëren waarvoor een toegangscode nodig is. Om extra toegangscodes aan te maken, klikt u nogmaals op Een toegangscode aanmaken.

Door Beperk de toegang tot alleen de gegevens van vandaag (zie onderstaand voorbeeld) aan te vinken, kan de medewerker met deze code enkel de gegevens van de dag zien, en heeft deze geen toegang tot gegevens uit het verleden.