Hoe open / sluit ik mijn kassa? (voor België)

Dit artikel is alleen van toepassing op klanten in België, die beschikken over de Belgische kassasoftware.

Om naar uw kassa-instellingen te gaan via Planity Pro, klikt u op Kassa > Transacties > Cashbeheer.

1. Uw kassa is geopend

Voor elke geopende kassasessie heeft u de mogelijkheid om:

• De kassasessie te sluiten door te klikken op Sessie afsluiten.
  • Een nieuwe kassasessie te openen zonder de huidige sessie te sluiten, door te klikken op Nieuwe sessie.
  1. Uw kassa is gesloten

Voor elke laatste gesloten kassasessie heeft u de mogelijkheid om:

• De kassasessie opnieuw openen door te klikken op Sessie opnieuw openen.
  • Het Z-rapport afdrukken.

• Het is niet mogelijk om een afspraak af te rekenen als uw huidige kassasessie gesloten is. U dient de sessie dan opnieuw te openen, door te klikken op Sessie opnieuw openen.

Een gesloten kassasessie die niet de laatst gesloten sessie is, kunt u niet heropenen. U heeft echter altijd de mogelijkheid om het Z-rapport af te drukken.

How did we do?

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)