Hoe open / sluit ik mijn kassa? (voor Frankrijk)

Dit artikel is alleen van toepassing op klanten in Frankrijk, die beschikken over de Franse kassasoftware.

Om naar uw kassa-instellingen te gaan via Planity Pro, klikt u op Kassa > Transacties > Cashbeheer.

1. Om uw kassa te openen klikt u op Nieuwe sessie, controleert u het kassaldo van de vorige avond en klikt u op Bevestigen.
  1. Om uw kassa te sluiten klikt u op Sessie afsluiten, controleert u het kassaldo en klikt u op Bevestigen.