Met welke hardware kan ik de Planity-software gebruiken?

U kunt de Planity-software volledig bedienen op een computer of een tablet. U kunt het online reserveringsplatform voor afspraken ook bedienen met de Planity-app op uw smartphone (Planity Pro voor mobiel in de App Store en Play Store). Het is momenteel niet mogelijk om de kassasoftware vanaf een smartphone te bedienen.

Wij raden u aan om de Planity-software te bedienen met een iPad (t.o.v. een Android tablet).