Boekhouding: hoe kan ik mijn omzet bekijken?

Om boekhoudgegevens en andere statistieken te bekijken, gaat u naar Kassa > Boekhouding.

Via de tabbladen bovenaan de pagina kunt u verschillende statistieken raadplegen (kengetallen, omzet, medewerkers, diensten, producten, cadeaubonnen, fooien, etc.)

Aan de rechterkant van uw scherm vindt u een keuzemenu waarin u de gewenste periode kunt selecteren (een dag, week, maand, jaar of een gepersonaliseerde weergave waarin u zelf het tijdvenster kunt bepalen). Met de pijlen (< en >) kunt u heen en weer springen in de tijd.

Voor een gepersonaliseerde weergave klikt u op Maand > Personaliseren en selecteert u vervolgens de gewenste periode waarvoor u uw statistieken wil inzien, bijvoorbeeld van 18 t/m 24 december 2023:

Ook heeft u de mogelijkheid om twee ​​tijdsperiodes met elkaar te vergelijken. Hiervoor klikt u op Vergelijken met en selecteert u de gewenste periodes.

In bovenstaand voorbeeld wordt de omzetontwikkeling van December 2023 (in het groen) vergeleken met December 2022 (in het grijs). Als de omzetontwikkeling positief is, zijn de percentages groen gemarkeerd; als de omzetontwikkeling negatief is, zijn ze rood gemarkeerd. Zo verliest u de belangrijkste cijfers van uw salon nooit uit het oog.

Via de tabbladen Medewerkers, Diensten, Producten, Cadeaubonnen en Pakketten vindt u een keuzemenu waarin u meer details kunt bekijken. Bijvoorbeeld: via het tabblad Diensten kunt u meer details inzien per individuele dienst, door op Details per dienst te klikken.