Hoe kan ik de prijzen van mijn diensten in bulk wijzigen?

Door gebruik te maken van de optie Prijzen in bulk wijzigen, kunt u de prijs van meerdere diensten tegelijk verhogen. Hieronder leest u hoe u dat doet.

1. Klik op Admin > Agenda-instellingen > Beheer van diensten.
  1. Klik op Prijzen in bulk wijzigen.
  1. De lijst met alle diensten die u aanbiedt in uw salon worden nu getoond, inclusief de actuele prijzen. Het is niet mogelijk om de prijzen van diensten met vanaf-prijzen of prijzen op aanvraag in bulk te wijzigen. Deze diensten worden dan ook niet getoond in de lijst. Klik op Terug rechtsboven in uw scherm om terug te keren naar de vorige pagina (Beheer van diensten).
  1. U kunt alle categorieën/diensten selecteren of deselecteren door te klikken op Alles selecteren of Alles deselecteren. Indien u de wijziging wil toepassen voor enkele categorieën of diensten, dan vinkt u de gewenste diensten waarvan u de prijs wenst te wijzigen handmatig aan.
  1. Nadat u één of meer diensten heeft geselecteerd, verschijnt onderaan de pagina een klein menu waarmee u de prijs kunt verhogen. U kunt kiezen tussen een verhoging in euro's door te klikken op , of een verhoging in percentages door te klikken op %. Als u ervoor kiest om de prijs in percentages te verhogen, dan wordt het nieuwe bedrag automatisch afgerond naar boven op de hele euro. Klik op Toepassen om de prijswijziging op te slaan.

1. Er verschijnt nu een pop-up waarin u wordt gevraagd om nogmaals te bevestigen. Klik op Bevestigen om de prijzen van uw diensten definitief te wijzigen, of klik op Annuleren om de wijziging ongedaan te maken.
  1. Nadat u op bevestigen heeft geklikt verschijnt er rechtsboven in u scherm een melding die bevestigt dat de wijziging succesvol is uitgevoerd.

Historie van bulkwijzigigen

U heeft ook de mogelijkheid om een overzicht van al uw bulkwijzigingen te bekijken, en om eerdere bulkwijzigingen te annuleren. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie: Historie van bulkwijzigingen, waarvoor dient dat?