Een e-mail ontvangen zodra een afspraak wordt gemaakt of geannuleerd

Om het ontvangen van e-mails bij nieuwe online afspraken of annuleringen te ontvangen, gaat u naar Admin > Salon-instellingen > Meldingen voor online afspraken. Klik vervolgens op Een e-mailadres toevoegen.

Vul het e-mailadres in waarop u e-mailmeldingen wenst te ontvangen, en klik vervolgens rechtsboven op het groene vinkje om op te slaan.