Hoe kan ik mijn boekhouding exporteren?

1. Om uw boekhoudgegevens te exporteren gaat u naar Kassa > Boekhouding. Vervolgens selecteert u de rubriek en de gewenste periode om te exporteren, en klikt u op Exporteren.
  1. Vink het e-mailadres aan waar u de export naar wenst te versturen of voer handmatig een e-mailadres in, en klik rechtsboven op Bevestigen.

1. De export wordt verstuurd naar het geselecteerde e-mailadres in het formaat naar keuze (Excel / CSV):