Hoe voeg ik een nieuwe cadeaubon toe?

1. Om uw eigen cadeaubon te maken gaat u naar Admin > Kassa-instellingen > Beheer van cadeaubonnen, en klikt u op Voeg een cadeaubon toe.

1. U kunt nu uw eigen cadeaubon naar wens samenstellen. Om uw cadeaubon op te slaan klikt u op het groene vinkje.

1. Voor meer informatie over het online verkopen van cadeaubonnen klikt u hier. Voor meer informatie over het personaliseren van uw cadeaubon klikt u hier.